Onze dienstverlening

We willen graag u verder helpen met uw financiële vraagstukken op een persoonlijke manier. Wij leveren geen producten, maar willen u daar waar mogelijk ontzorgen. Wij werken nauw samen met fiscalisten, accountants, bedrijfsadviseurs en juristen. Zo is het voor ons mogelijk om een kleine en overzichtelijke organisatie te houden, waarbij wij u voor vrijwel alle voorkomende werkzaamheden ontzorgen kunnen. Het liefst denken wij met u mee door bijvoorbeeld het maken van tussentijdse cijfers. Vaak weet u al 2 maanden voordat het jaar afgelopen is wat het resultaat bij benadering gaat worden. Zo hoeft een jaarrekening geen geschiedenis te zijn, maar kan het iets zijn waar u bijvoorbeeld uw belastingdruk mee kan beïnvloeden of kan het een basis zijn voor het maken van belangrijke beslissingen.

Veel ondernemers denken dat ze voor hun onderneming een accountant nodig zijn. Wist u dat u eigenlijk pas een accountantsverklaring nodig hebt wanneer u 2 jaar achter elkaar aan 2 van de onderstaande vereisten voldoet, om wettelijk te voldoen aan de eisen om te deponeren ?
– U heeft een balanstotaal van minimaal € 6.000.000.
– U heeft een omzet van minimaal € 12.000.000.
– U heeft een gemiddeld aantal van minimaal vijftig werknemers.

Ook bij controleplichtige ondernemers kunnen wij een samenwerking zoeken met een accountant, om uw werkzaamheden zo efficient en goedkoop mogelijk te verrichten.

Neem u gerust geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *